Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد برای برخی مناطق کشور از ورود توده جدید گردوخاک شکل گرفته روی عراق به کشور طی سه روز آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در بخش‌هایی از هرمزگان، جنوب فارس و جنوب شرق فارس به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید وقتی پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردا پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو پایداری حاکم است. روز جمعه مجددا در جنوب شرق سیستان و بلوچستان و طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان و هرمزگان رگبار باران،  رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی گاهی همراه با خیزش گردوخاک و در مناطق مستعد تگرگ انتظار می‌رود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی 5 روز آینده در بخش‌هایی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین طی سه روز آینده شگل‌گیری توده گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب کشور پیش‌بینی شده است.

امروز غرب خلیج‌فارس و تنگه هرمز مواج است. همچنین طی امروز و روز جمعه دریای خزر و طی 5 روز آینده شرقی دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

هشدار هواشناسی سطح زرد/ توصیف سامانه: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: پیش از ظهر چهارشنبه 1401/04/22

زمان پایان: جمعه 1401/04/24

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج بین 1 تا 1.5 متر و فراساحل دریای عمان تا 2.5 متر

منطقه اثر:

چهارشنبه 1401/04/22: دریای عمان و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.

پنج‌شنبه 1401/04/23: نواحی شرقی و مرکزی تنگه هرمز و دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان.

جمعه 1401/04/24: دریای عمان و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و احتمال خسارت به قایق و شناورهای کوچک.

توصیه: احتیاط در شنا، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های دریایی، بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی. 

  منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بخش هایی دریای عمان روز آینده پیش بینی وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۶۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از پایان عملیات ۱۳ روزه آبگرفتگی و سیلاب در جنوب استان و از امدادرسانی به ۵۸ هزار و ۷۵۲ نفر خبر داد.

سیدمحمد مهدی سجادی افزود: در پی بارش های شدید باران در جنوب سیستان و بلوچستان در ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج و چابهار از آبگرفتگی و سیلاب آسیب دیدند.

وی ادامه داد: در ۱۳ روز عملیات سیل و آبگرفتگی با ۲ بالگرد هلال احمر و ۲۰۶ سورتی پرواز،۱۳ هزار و ۷۷ خانوار شامل ۵۸ هزار و ۷۵۲ نفر امدادرسانی شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش شبانه روزی امدادگران و نجاتگران در سیلاب جنوب استان گفت: از روزهای اولیه سیل و آبگرفتگی، نیروهای عملیاتی هلال احمر چهار هزار و ۷۰ نفر را اسکان اضطراری دادند.

وی تصریح کرد: در این حادثه ۹ هزار و ۳۹۰ تخته پتو، چهار هزار و ۹۵۲ تخته موکت، یک‌هزار و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، هفت هزار و ۴۱۷ کیلوگرم نایلون پوششی سقف، هشت هزار و ۶۴ بسته غذایی ۱۰ روزه، ۲ هزار و ۳۴۶ بسته غذایی ۷۲ ساعته و ۱۴ هزار و ۲۰۰ قوطی کنسروجات بین خانواده‌های تحت تاثیر توزیع شد.

به گزارش ایسنا به نقل از هلال احمر استان، سجادی ضمن‌ قدردانی از همت تمامی امدادگران گفت: از ۲۸ فروردین تا ۹ اردیبهشت ماه، ۵۳۰ نیروی عملیاتی در قالب ۱۱۳ تیم با بکارگیری ۱۰۱ خودروی امدادی در عملیات سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید به ایران از روز دوشنبه
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • صدور دو هشدار زرد جوی و دریایی در سیستان و بلوچستان
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان